Skaffa en badrumsfläkt till dina våtutrymmen

I våtutrymmen kan det bli fuktigt därför kan det vara en bra idé att införskaffa sig en badrumsfläkt till ditt badrum till exempel. En badrumsfläkt ser också till att det våta och blöta blir snabbt torrt samt att det förhindrar att det kan bli fuktskador och mögel. Med en fläkt för badrummet, så kan du ställa in hastighet och åt vilket håll luften ska gå. Väljer du en Fresh Intellivent så får du en badrumsfläkt, som har en självstyrande fuktstyrning.

Hos Leif Arvidsson AB hittar du flera badrumsfläktar av detta märke. De är enkla att installera och kan användas för konstant frånluft. Du kan även koppla samman den med belysningen så att den kör igång då du tänder lampan.

Våtrumsfläktar och andra bra produkter

Du hittar också många andra produkter än bara badrumsfläktar hos Leif Arvidsson AB som du kan ha användning av för dina andra utrymmen. Hos detta företag hittar du en mängd olika sorters ventiler till exempel men även galler och kallrasskydd samt en mängd andra saker du kan komma att behöva om du ska bygga och göra om hemma. Hos dem finns det också olika verktyg, till en mängd olika saker och projekt. De har även tätningslister, fogband, beslag, klämskydd och fogmassor. Du hittar även luftrenare, handskar, andningsskydd, ögonskydd, hörselskydd samt stegar.

Du kan kika på detta företags hemsida för att se deras sortiment gällande badrumsfläktar och andra produkter. Där finns det även en digital katalog att bläddra i om du vill se mer. Du kan också kontakta Leif Arvidsson AB om du söker efter något särskilt.​